Vegan juustukook

Munad, piim, toorjuust..... neid tooteid kasutatakse tavaliselt kookide valmistamisel. Aeg on proovida midagi uut, nii et seekord kooki retsept ilma loomsete toodetega. Seda vegan-juustukooki on lihtne valmistada ja kuradi maitsev. (Ma garanteerin - juba praktikas katsetatud.) :)

Koostisained:

Aluse jaoks:

  • 100 g kookoshelbeid;
  • 50 g mandlijahu;
  • 3 spl õli (mina kasutasin oliiviõli);
  • 2 spl vahtrasiirupit (või muud vedelat magusainet).

Koogisegu jaoks:

  • 100 g kašupähkleid;
  • 1/2 purki kookospiima (kasutage tahket osa);
  • 1/2 sidruni mahl;
  • 1 sidruni koor;
  • BalticVitamins maitsepisarad magusaine maitse järgi.

Ettevalmistus:

  1. Kõigepealt valmistage koogipõhi: jahvatage kookoshelbed koos mandlijahuga blenderis. Lisage magusaine, õli ja segage hästi.
  2. Hõõruge segu koogivormi ja siluge.
  3. Valmistage "juustusegu": pange kõik koostisosad blenderisse ja jahvatage, kuni see on ühtlane ja kreemjas. Vala segu koogivormi ja pane see sügavkülma ~2h jooksul tahenema.
  4. Lõika väikesteks tükkideks ja kaunista värskete marjade või puuviljadega.

Maitse hea!

Soovitus - tehke kooki ruudukujulisse koogivormi, kuid kui teete seda ümmarguses vormis, kahekordistage koostisosi.

Retsept Annapoolt @ediens_and_vel'ist


Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.