Buddha kauss päikesekuivatatud tomati hummusega

Buddha kauss on ideaalne suvine roog, sest see on kerge, kiudainerikas ja valgurikas. Pealegi on seda lihtne valmistada ja see maitseb absoluutselt maitsvalt.

Hummuse jaoks:

  • 220 g konserveeritud türgi herneid;
  • 2 küüslauguküünt;
  • 30 g päikesekuivatatud tomateid;
  • 1 supilusikatäis sidrunimahla;
  • 60 ml oliiviõli;
  • 60 ml vett;
  • 1 spl tahiini;
  • 1 tl köömneid;
  • must pipar ja sool maitse järgi.

Buddha kaussi jaoks:

  • Porgandid;
  • konserveeritud türgi herned;
  • Konserveeritud punased oad;
  • kurgid;
  • redised;
  • avokaadod;
  • salatilehed;
  • keedetud kinoa.

Ettevalmistus:

  1. Hummuse valmistamiseks pange kõik koostisosad blenderisse ja jahvatage need kreemjaks.
  2. Buddha kausi valmistamiseks keeda esmalt kvinoa. Samal ajal, kui see keeb, haki teised koostisosad: porgand, kurk, redis, avokaado ja salat.
  3. Serveeri, asetades kinoa kaussi ja paigutades peale ülejäänud koostisosad. Serveeri koos hummusega.

Nautige!

@kristiana.snepste

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.