Mahlane suvikõrvitsa-šokolaadi brownie

Kabatsi ja šokolaad ei ole kindlasti kombinatsioon, mida enamik inimesi peab enesestmõistetavaks. Rääkimata sellest, et seda tehakse kondiitritöökojas! Aga kui te panete need kaks koostisosa kokku, siis on see väga, väga maitsev duo. Nii et esitlen teile eriti sügisliku ja maitsva brownie retsepti!

Koostisained:

  • 300 g kabatsi;
  • 140 g jahu (mina panen 1/2 kaera, 1/2 maisi);
  • 15 g kakao;
  • 2 muna;
  • 2 spl õli (mina kasutasin oliiviõli);
  • 70 g tumedat šokolaadi;
  • Maitsepisarad magusaine alates BalticVitamins (maitse järgi);
  • 1 tl küpsetuspulbrit;
  • 1/2 tl soola.

Ettevalmistus:

  1. Kuumuta ahi 190 kraadini.
  2. Riivi kausis peeneks kabatšid. Lisage munad, õli, magusaine, sulatatud šokolaad ja segage hästi läbi.
  3. Lisage kõik kuivad koostisosad (kakao, jahu, sool, küpsetuspulber) kabatša segule ja segage hästi läbi.
  4. Kui soovite, võite lisada ka šokolaaditükke, et muuta see veelgi šokolaadilisemaks.
  5. Vala segu küpsetusvormi ja küpseta 15-20 minutit.
  6. Soovitan seda koos soojalt süüa jäätisega.

Maitse hea!

Retsept Anna poolt @ediens_and_vel 'ist


Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.