Vormikõlblik biskviitkook vaarikatega

Maitsva ja tervisliku rulaadi valmistamiseks ei ole vaja maagilisi oskusi - see on praktikas tõestatud. Olen kindel, et see on kohustuslik kõigile magusasõpradele, kes otsivad alati vormikindlamaid alternatiive.

Koostisained:

Küpsise jaoks:

Kreemi jaoks:

  • 200 g toorjuustu;
  • BalticVitamins'imaitsepisarad ;
  • 2 banaani;
  • ~250 g vaarikaid.

Ettevalmistus:

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Valmistage biskviitpannkoogitainas: eraldage eraldi kaussides munavalged munakollastest. Vahusta munavalged eraldi kaussides, kuni need on õhukesed. Lisa magusaine munakollastele ja vahusta ~4 minutit. Voldi munakollased ettevaatlikult munavalgetesse - ära sega üle! Seejärel lisage kõik kuivad koostisosad ja voldige need kokku.
  3. Vooderdage küpsetuspaberiga küpsetusplaat ja valage tainas peale, seejärel lamedaks ristkülikuks. Pane see 10-12 minutiks ahju. Kui biskviit on valmis, rullige see kohe kogu küpsetuspaberiga kokku ja jätke jahtuma.
  4. Tehke kreem: pange 1 banaan kaussi ja purustage see, lisage magusaine ja toorjuust. Lõika teine banaan ümmarguseks.
  5. Kui biskviit on jahtunud, rullige see lahti ja katke kreemiga. Kihita peale vaarikad ja banaan; kui valmis, rullida kokku ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.

Ruletti serveeritakse viilutatult.

Maitse hea!

Retsept Anna poolt @ediens_and_vel'ist

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.