Suvikõrvitsanuudlid Tai maapähklikastmega

Kui soovite suveks midagi kerget ja toitvat, peate proovima suvikõrvitsanuudleid Tai maapähklikastmega. Selle tervisliku roa valmistamiseks kulub vaid umbes 10-15 minutit, mis on kiirem, kui söögikoha valiku tegemine söögikoha rakenduses.

Maapähklikastme jaoks:

  • 4 supilusikatäit maapähklivõid;
  • 3 supilusikatäit laimimahla;
  • 3 supilusikatäit sojakastet;
  • 3 supilusikatäit seesamiõli;
  • 2 supilusikatäit datlite siirup;
  • Sool ja pipar maitse järgi.

Kui soovid hoogu, lisa näpuotsaga cayenne'i pipart.

Koostisained:

  • Suvikõrvits;
  • porgand;
  • punane kapsas;
  • röstitud maapähklid.

Ettevalmistus:

  1. Kastme valmistamiseks pange kõik koostisosad blenderisse või lihtsalt kaussi ja segage ühtlaseks.
  2. Valmistage köögiviljad ette - lõigake spiraalse köögiviljaviiluga suvikõrvitsad ja porgand. Kui sellist seadet ei ole, võib kasutada köögiviljakoorijat, riivimismasinat või lihtsalt viilutada köögivilju. Lõika punane kapsas pikkadeks, peenikesteks viiludeks.
  3. Asetage ettevalmistatud nuudlid kaussi, valage üle maapähklikaste ja segage kõik kokku. Serveeri kausis ja puista peale röstitud maapähkleid.

Nautige!

@kristiana.snepste


Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.