Skip to content
Menu
Vegāniskā siera kūka

Vegan juustukook

Munad, piim, toorjuust..... neid tooteid kasutatakse tavaliselt kookide valmistamisel. Aeg on proovida midagi uut, nii et seekord kooki retsept ilma loomsete toodetega. Seda vegan-juustukooki on lihtne valmistada ja kuradi maitsev. (Ma garanteerin - juba praktikas katsetatud.) :)

Koostisained:

Aluse jaoks:

  • 100 g kookoshelbeid;
  • 50 g mandlijahu;
  • 3 spl õli (mina kasutasin oliiviõli);
  • 2 spl vahtrasiirupit (või muud vedelat magusainet).

Koogisegu jaoks:

  • 100 g kašupähkleid;
  • 1/2 purki kookospiima (kasutage tahket osa);
  • 1/2 sidruni mahl;
  • 1 sidruni koor;
  • BalticVitamins maitsepisarad magusaine maitse järgi.

Ettevalmistus:

  1. Kõigepealt valmistage koogipõhi: jahvatage kookoshelbed koos mandlijahuga blenderis. Lisage magusaine, õli ja segage hästi.
  2. Hõõruge segu koogivormi ja siluge.
  3. Valmistage "juustusegu": pange kõik koostisosad blenderisse ja jahvatage, kuni see on ühtlane ja kreemjas. Vala segu koogivormi ja pane see sügavkülma ~2h jooksul tahenema.
  4. Lõika väikesteks tükkideks ja kaunista värskete marjade või puuviljadega.

Maitse hea!

Soovitus - tehke kooki ruudukujulisse koogivormi, kuid kui teete seda ümmarguses vormis, kahekordistage koostisosi.

Retsept Annapoolt @ediens_and_vel'ist

Padomi muskuļu masas palielināšanai
Kāds ir tavas sejas ādas stāvoklis? Lasi un noskaidro!

Your Cart

Join 35,000+ happy customers who have transformed their fitness with Vitamins.lv.

Your cart is currently empty

You might like...

Your Wishlist